Om AFPT

Akademiet for Personlig Trening ble etablert så sent som i januar 2005. Siden etableringen har vår utvikling gått meget raskt. Vår målsetning er å tilby landets beste utdannelser innen trening, helse og ernæring og gjøre Norge til verdens sunneste land.

Der de beste møtes

AFPT skal til enhver tid presentere det siste innen dette området og nye forskning og undersøkelser vil inkluderes i våre utdannelser. Målsetningen er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle vårt tilbud til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse.

Utdannelsene vektlegger ny kunnskap og vil hele tiden forsøke å fremføre den siste kunnskapen innen trening, ernæring og helse. Studentene skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere klienter om og i metoder for å øke deres livskvalitet, helse og prestasjon.

Den utdannende skal ha kompetanse til å kunne identifisere behov, ønsker, evner og kapasitet hos individer og tilrettelegge trening og kosthold for at den enkelte skal oppnå sine bestemte mål. Dette, i kombinasjon med forståelse av og om de viktigste områdene relatert til sikker og profesjonell utøvelse av sitt yrke skal gjøre AFPT til markedets prefererte instans for utdannelse.

Våre lærere er håndplukket basert på sine faglige og menneskelige egenskaper og anses blant de beste på sine felt i Skandinavia.

AFPT vil kontinuerlig streve etter å tilgjengeliggjøre all kunnskap relatert til yrket i sin undervisning for å sette standarden innen Personlig Trening, ernæring og helse i Norge.

Vår visjon er å gjøre Norge til verdens sunneste land og i 2015 lanserte vi Barnehageprosjektet der vi gir bort 6296 Kostveileder utdannelser til alle landets barnehager for å øke kompetansen blant ansatte i barnehage.
 

Hvorfor velge oss?

- AFPT er den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse.

Sammenlign disse 14 punktene med hvem du vil! Vi kan garantere deg at vi skal levere på disse områdene:
2.
Tett samarbeid med de største treningskjedene med store jobbmuligheter

- vi vet hva som skal til for å få jobb

4.

- lukket Facebook gruppe for alle nye og gamle studenter.

5.

- tilgang til ditt kursmateriale på nett når du måtte ønske

6.

- les om trening, helse, ernæring, forskning, guider og mye mer!

7.

- fagteam reviderer materiale jevnlig

9.

- finansier studiene dine med gunstige betingelser

10.

- velg mellom Flex studier eller klasseromsundervisning

11.

- samt muligheter for Flex studie med praktisk del i et utvalg mindre byer

12.

- samt materialene du trenger for å bygge videre med i form av videreutdannelser og kurs!

13.

- vi gir deg personlig svar på dine spørsmål innen 48 timer

14.

- En mentor gir deg en unik setting med 1/1 kommunikasjon med mange av de fremste trenerne i bransjen. Les mer

Tidligere studenter

10 000+ STUDENTER HAR FUNNET SIN LIDENSKAP HOS AFPT.

 

Vi har laget en side hvor vi publiserer intervjuer med noen av våre tidligerer studenter som deler sin opplevelse og erfaring under studieforløpet. Vi har spurt dem om hvordan de opplevde det å være student hos oss og hvordan det har gått i tiden etter studiet.

AFPT Familien

- Bli en del av noe større!

 

Vi anser alle våre studenter som en del av AFPT Familien; noen som brenner for det samme som oss. Derfor har vi gitt Deg et møteforum som vil gi Deg faglig innhold, artikler og studentfordeler som gir Deg merverdi. Her møter du andre gamle og pågående studenter og gir Deg muligheten til å møte kollegaer og utdele erfaringer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.